hockeykeeper

Wat is en doet de hockey keeperschool?

De keeper heeft behoefte aan gerichte trainingen om zichzelf beter te maken. De jaren lange ervaringen als keeper en trainer worden over gegeven aan de keepers die de hockey keeper school traint.De keeper heeft behoefte aan gerichte trainingen om zichzelf beter te maken.

De trainingen worden afgestemd op elk niveau, het maakt bij ons geen verschil of je in de B5 zit of in een A1 wij zullen jou talent optimaal eruit proberen te halen, door middel van trainingen en persoonlijke aandacht.

Maar ook een keepers volg systeem en 4 beoordelingen per seizoen behoord bij de trainingen en deze zullen wij vertrekken als adviesplan voor het volgende seizoen aan de club na afloop van alle trainingen. Dit bieden wij bij de hockeykeeper school aan de keeper, maar ook aan de club.

Wat is er mooier als je straks een keeper hebt, die vanuit de E leeftijd doorgroeit naar een volwassen H1 of D1 keeper? De hockeykeeper school kan jou als keeper en u als club daarbij helpen. Doormiddel van een uitgebalanceerd keeper training plan en begeleiding van de keeper.

Ook is het mogelijk om een gehele keeperschool bij op de club neer te zetten waar u als club lang plezier van kunt gaan hebben. Naast keeper trainingen verzorgen wij ook zaal trainingen, op dit gebied hebben wij ook ruime ervaring en expertise.

Van Lands kampioenschappen tot district kampioenschappen hebben wij mogen mee maken met diverse teams. Deze ervaringen zijn verwerkt in een plan voor team trainingen in het zaalseizoen. De keeper kan via ons ook zaaltrainingen krijgen, deze zijn anders dan de veldtrainingen en worden gegeven uit jaren lange ervaring als keeper en keeper trainer. Kortom de keeper en de zaalspelers zullen een centrale rol spelen in de trainingen. En zich individueel ontwikkelen naar een niveau waar zij thuis horen!

 

Translate »